» Västkusten


I fredags kväll kom jag hem från västkusten, åkte ju dit för en vecka sen (förra måndagen). Först var jag där med Maja och hennes mamma. Vi gjorde lite utflykter varje dag. När vi kom dit på måndagen handlade vi och sedan gick vi till havet som låg några hundrameter nedanför våran "lägenhet". Efter det spelade jag och Maja fotboll på en idrottsplats och vi avslutade dagen med att käka på en restaurang i kvällssolen. 

På tisdagen åkte vi först till en ö som heter Hållö, där gick vi runt och kollade på naturen (:p) och fotade. Vi såg också en grön lagun, fast det var inte så grönt o fint hehe. Vi tog en fika där som smakade väldigt bra. Efter det åkte vi till en annan ö, Malmö hette den. Dit åkte vi med bilfärja. Där spelade vi minigolf och sedan åt vi pizza på en restaurang där. Det var en lång, rolig och bra dag. 

På onsdagen åkte vi runt lite, vi var också och kollade i klädaffärer och så var vi ännu en gång på Smögenbryggan. Vi fikade på ett jättebra fik där. Maja hade match sen (hon hade cup på västkusten) så då kollade vi på den, var så himla varmt då också. Satt och åt jordgubbar och drack cola vilket var chill. Till kvällsmat vart det thaimat, mumssss!! På kvällen kom pappa och så åkte vi till ett annat ställe som vi två skulle bo på. 

Sedan var det torsdag och då spelade vi minigolf med några och efter det käkade vi lunch, pannkakor. På eftermiddagen kollade vi på en till match som Maja spelade. 

Och i fredags åkte vi hemåt men gjorde några stopp på vägen, t.ex åt vi lunch och sen glass. 

Det var en sammanfattning av min semester till västkusten, det har verkligen vart suuuuperkul!!